lauantai 17. joulukuuta 2016

Joululahjatoivelista


Moikka kaikille! Varastin taas koneen, vaikka viimeksi sainkin sen tassuihini kaksi vuotta sitten - onneksi minulla on hyvä muisti, niin osaan edelleen tätä ihmisistä kovin kiinnostavan oloista laitetta käyttää. Kuten kahtena edeltävänäkin vuonna Christmas Countdown on käynnissä, ja meillä koirilla on ollut tapana silloin kirjoittaa joululahja toivelista Alician selän takana, jotta pukki sen löytäisi, tai kuka niitä lahjoja ikinä antaakaan - veikkaan, että oikeasti Alicia ne meille hankkii, mutta ei pilata tuon nuoremman landseerkakaran uskomisen iloa...


Untitled

Minä, arvoisa veteraani-ikään viime vuonna tullut Patches tarvitsisin ainakin koko jouluruuan, sillä on aivan naurettavaa, että me koirat saamme syödä vain jouluruuan jämät oman ruokamme lisäksi, emmekä koko pottia. Jetiähän ei haittaa, koska se on nössö, mutta minun pitäisi varmaan näyttää noille ihmisille kaapin paikka, niin johan niidenkin joulusapuskat menisivät minun vatsaani. Se olisi alkajaisiksi ainakin oikein hyvä joulu, mutta nyt niihin oikeisiin lahjatoiveisiin.

Toivoisin jotain herkullista, koska ruoka on hyvää - perusapuskani on ihan jees, mutta sellaiset oikeat herkut ja luut olisivat ihan kivoja. Jos on ihan pakko jotain niiden eteen tehdä, niin voisin vilkuttaa tassulla käskystä tai mennä supernopeasti maate tai vaikka kumartaa, mutta enempää en muuten varmana tee. Jet voi sitten tanssia, vaikka päällään saadakseen omat herkkunsa, kun se on tarpeaksi hölmö tehdäkseen sellaista. 

Herkkujen lisäksi toivoisin uutta petiä, joka tulisi sitten valmiiseen lisärakennukseen, koska kuulemma aitauksen kopissa olevat pedit ovat liian likaisia ja haisevia tullakseen meidän taloon. Mulle on ihan sama, kunhan on pehmeä ja iso peti, missä voi venytellä, niin ettei kukaan mahdu kävelemään ohitse, jos nukkuisin huoneeseen tulevien sohvan ja biljardipöydän välissä olevan tilan keskellä. Ohut fleece- tai sadetakki olisi myöskin oikein mukava, koska vanhetessa kylmä tuntuu enemmän, enkä oikein vieläkään ole tykästynyt Skotlannin sateiseen säähän. Koska on hauskaa ärsyttää ihmisiä, laitan listaan vielä vinkulelun, mitä voisin sitten vinguttaa, kunnes he menevät hulluuden partaalle ja alkavat hyppimään seinille, koska se olisi koomista katsottavaa, tai sitten kunnes lelu menee rikki. Valitettavasti jälkimmäinen tapahtuisi varmaan ensin...

Untitled

Jet kuulemma toivoo myös petiä jouluksi (se ei osannut itse keksiä mitään, niin matki tietenkin minun viisaita lahjatoiveita) ja pedin lisäksi palloja, taas. Se toivoo joka vuosi palloja, vaikka se saa niitä vuoden ympäri jatkuvasti - luulisi, että se olisi jo ehtinyt kyllästyä, mutta ei. Nyt, kun sen aivot alkoivat toimia pienen viiveen jälkeen, niin sen lista on alkanut pitkittymään varsin paljon, mutta tiivistettynä kaikenlaiset lelut käyvät, koska Jet luulee edelleen olevansa pentu (älkää kertoko sille, että sanoin noin)

Hauskaa joulun odottelua teillekin, mun täytyy nyt mennä suunnittelemaan jouluruuan kaappausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koirakolmikko kiittää kommentistasi!