maanantai 19. joulukuuta 2016

Hauskat hakusanat

Minusta on aina ollut hauskaa lukea blogeista hassunhauskoja hakusanoja, joilla blogeihin on löydetty, minkä vuoksi olen jo pitemmän aikaa kerännyt listaa hakusanoista, joilla tänne on löydetty. Jotkut ovat ihan kummallisia, kun taas osa viittaa edes jossain määrin johonkin, mitä on jossain postauksessa mainittu. Alla olisi sitten listaa niin sanottujen hukkakuvien kera.Keskikokoisia koiria
Keskikokoisiksi en ainakaan itse landseereja laskisi, mutta tuleva koira on keskikokoinen, joten ei tämä ihan huti ollut, kun koiran koko on mainittu varmaan sata kertaa pentukuume-postauksissa. 

Keijukaiskuvia
Sellaisia ei kyllä täältä löydy, enkä nyt oikein tiedä, mistä muualtakaan. Ilmeisesti Googlekin on hieman pihalla, kun se on tänne johtanut jonkun tällä hakusanalla... Täytyy sanoa, että tämä on erikoisin hakusana, millä tänne on ikinä löydetty!

Ensimmäinen neloshyppy
En tiedä, miten yksi hyppy voi olla samaan aikaan ensimmäinen ja neljäs, ellei eri aikaan rataa kuitenkin, mutta tällaista samaan aikaan ykköstä ja nelosta ei ole tullut vastaan. Kaikenlaisia ratavariaatioita sen sijaan tuli nähtyä aksatessa silloin aikanaan. 

Berniuros
Ei löydy meiltä ei, lansu-uros tosin löytyy nurkista haisemasta ja paikkoja tuhoamassa, vaikkei se edes yritä tuhota. Niin vaan sattuu käymään, jos kotona on jättikoira.

Untitled

4 koiran vetoliinojen pituus
E tiedä oikeastaan, mikä tähän on suositus - kannattaa ehkä etsiä joku valjakkourheilusta tietoisempi tiedonlähde, jos ohjeita liinojen pituuksiin valjakolle haluaa. Canicrossin kilpailumääritykset tiedän yhdelle koiralle Skotlannissa, mutta siihen se sitten jääkin.

Salon control valjas kiinnitys
Näköjään yhteistyökuvioidenkin kautta on tänne löydetty! Salon valjaissa on kiinnitys selän päällä ja rintakehän päällä edessä. Tuotetestauksen voi blogistamme löytää täältä.

Salon control vedonestovaljaat
Taas kerran löydetty näitä valjaita etsiessä meidän blogiin.

Untitled

Talutushihna kahdelle koiralle
Tämä varmaan toi tänne Tuplataluttimen tuotetestauksen takia. Ihan kätevä remmi etenkin, jos koirat menevät eri vauhteja, kuten meillä (Patches ja Jet). Nuorekkaampien (aikoinaan Nessien ja Jetin kanssa) samaa kokoluokkaa olevien koirien kanssa suosin tosin mieluummin jakajaa.

Ideoita tokotreeneihin
Ei meiltä kovin hyviä tai montaa ideaa tokoa varten löydy, sillä olen koko lajin suhteen sormi suussa, niin teemme lähinnä joskus ja jouluna tokoa, koska silloin se on Jetistä hauskaa. Saatan tai sitten en saata mennä ensi vuoden puolella ohjattuihin Jetin kanssa ihan vaan oppimaan lisää ja aktivoimaan tuon aivoja.

Ohitukset remmirähjän kanssa
Tämä olikin pitkään osa meidän arkea Nessien kanssa, joten sitä tuli treenattua paljon, ja lopputuloksena ehdimme siihen vaiheeseen, ettei se räyhännyt edes sille räyhäävälle koiralle. Itse lähinnä treenasin siten, että kehuin hyvistä suorituksista, olin huomioimatta huonoja ohituksia ja pyrin harjoittelemaan mahdollisimman monta ohitusta vähentäen aina jonkin verran toiseen koiraan olevaa etäisyyttä hankaloittaakseni tehtävää.

Untitled

Mudi pentuja 2016
Mudi oli aikoinaan harkintalistalla rotujen suhteen tulevalle koiralle, mutta jäi pois, sillä en halunnut ryhtyä tuontirumbaan Skotlantiin koiran tuomisen monimutkaisuuden vuoksi. Pennun piti myöskin tulla alunperin tänä vuonna, mutta onneksi siirsin ajankohtaa eteenpäin, sillä tänä syksynä on ollut, niin kiireistä, ettei voi, kuin sanoa huhhuh.

Sekarotuisten kasvatus
Tästä aiheesta taitaa löytyä parikin pohdintapostausta juurikin koskien vastuullista sekarotuisten kasvatusta. Tiivistettynä itse suosisin mielelläni vastuullista seropikasvatusta, sillä en oikein tajua roturajojen pointtia, kun jossain välissä se geenipooli kuitenkin päätyy, niin pieneksi, että kaikki rodun edustajat ovat sukua toisilleen läheisesti. Vaikkei se ehtisikään vielä koskea minua, niin tulevaisuudessa se koskettaa jotakin, ja haittaa koiria, niin olisi paljon fiksumpaa kasvattaa koiria enemmin tyypin kuin rodun perusteella.

Smile!

Mikä on kummallisin hakusana, jolla teidän blogeihin on löydetty?

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ollut oikeen muuta hauskaa kuin "syksyn ja talven muoti 2016"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ilmeisesti Koda on ollut silloin oikein muodikas koira Googlen tai jonkun muun hakukoneen mielestä! :D

      Poista

Koirakolmikko kiittää kommentistasi!