keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukirje pukille


Moikka Joulupukki!

Pääsin just tähän läppärille, kun Alicia meni kouluun ja aattelin kirjottaa tällasen joululahjatoivelistan, kun kuulemma se on tosi kannattavaa. Oon siis Jet, Alician oma paras landseer. Patches autto mua saamaan tän läppärin tassuihini, kun se asuu sisällä ja pysty saamaan sen helpommin, kuin et mun ois tarttennu karata ja huolestuttaa ihmisiä. Nessie oli kiltti ja putsas kaiken mudan pois ennen, kuin me palautettiin tää läppäri keittiön pöydälle, missä se aina on. Kukaan ei ees huomannu mitään. Kirjotan tän kirjeen meidän blogiin, kun en oo ihan varma, mikä sun sähköposti on. Tiiän, et asut Korvatunturilla, mutta kirjeet ei enää välttist ehtis perille varsinkaan, kun se Posti pitää lakkoa siellä päin. Veikkaan kuitenkin, et tontut kertoo sulle, et oon kirjottanut sulle kirjeen nettiin, tai sit sä itse löydät sen, kun surffailet netissä. 

Mä toivoisin ihan hirveesti kaikkii kivoja leluja! Siis pallot on ihan parhaita; isot pallot, pienet pallot, tennispallot, koripallot, jalkapallot ja niin edelleen... Oikeestaan mul on ihan sama, et millasii palloi saisin, kunhan vaan saisin pitää ne ite, eikä Alicia piilottais niit jolleki hyllyl ja sanois, et ne on treenipalloi. Mut toisaalt mä rakastan treenejä, joten treenipallotkin on siis tosi kivoi, ja neki kelpaa. Nii joo se Ke-Hun Suomi-treenipallovetolelu mikä lieneekin kuulostaa kans aika kivalta, ja oon aika varma, et Alicia katteli sitä sen puhelimella salaa mua varten. Se on varmaan sellane treenipallo, mut ihan sama, koska siin on kaks yhdes lelus; pallo ja vetolelu!Alician mukaan mun pitäis alkaa kantaan ite oma taakkani, kun me mennään vaeltamaan, kun muuten en kuulemma väsy tarpeeks. Nii, ja sit Alician reppu ei painais niin paljoo, kun täl hetkel se kantaa ite kaiken. Kyl mä oon tarjoutunu auttamaan vesipullojen kantamises sen jälkeen, kun ne on tyhjii, mut ei mun kuulemma tartte. Sellanen RuffWear Approach kantoreppu näytti kivalta ja sopivan isolta, mut se ei oo mun joulutoiveiden prioriteettilistalla. 

Nessielle sä voisit tuoda, vaikka vetovaljaat, koska musta siitä on tulos ihan liian laiska, kun se ei urheile. Kyl se siis juoksee ja kävelee, mut ei se urheile yhtä paljon, kun mä, mikä ois silleki paljon kannattavampaa. (Rakas pukki, herkut olisi mun oma oikee toive. t. Nessie) Nessie ehti ite kirjottaa tohon ton oman toiveensa, enkä osaa poistaa sitä, niin jääkööt tohon. Patches sano, et se toivoo ihan tosi paljon rapsutuksii. Toisin sanoen se toivoo, et jäisit meille kylään ja huomioisit sitä ihan tosi kauan. Mut koska se tietää, et se ei käy, koska sulla on kiire, niin voisiksä vaikka jättää niitä tonttuja tänne sitä silittelemään? Ja Patcheskin haluis myös ruokaa, siis se syö jo nyt liikaa, mut se toivoo seisovaa pöytää tai jotai sellasta. 


Nii ja ennen, kun kysyt, niin me ollaan kaikki oltu tosi kilttei tänä vuonna. Tai siis Nessie oli vähän tuhma alkuvuodesta, mut se on parantanut tapansa nyt joulua kohden. Patches on aina kiltti - se on varmaan kiltimpi, kuin mä, ja mähän oon ihan superihana ja -kiltti

Jouluisin haukahduksin,
Jet ja tytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koirakolmikko kiittää kommentistasi!